Як заробляти?

Що необхідно для успішного початку?

  • - бажання працювати і заробляти;
  • - жваве місце для торгівлі (парк, ринок, вокзал, набережна, торговий центр і т.д.) з усіма необхідними документами для роботи;
  • - капітал у розмірі не менше 8000 доларів (цифра взята із запасом і може змінюватися в залежності від регіону, області).

Як заробляти?

Морозиво традиційно вважається сезонним товаром, попит на який зростає навесні і спадає восени. У зимовий день, бажаючих поласувати десертом, навіть у кафе знаходиться, як правило, небагато. Винятком є тільки один вид морозива – м’яке! В останні роки зацікавленість до цього виду морозива з боку підприємців помітно зросла.

Бізнес з продажу морозива називають «солодким бізнесом». І справа тут не тільки в смакових якостях продукту, який виробляється, але і в «солодкому» прибутку! Погодьтеся, навряд чи можливо знайти людину, яка відмовилася купити освіжаючу солодкість. Морозиво у нас любили, люблять і будуть любити, вживаючи у величезних кількостях.

Для того, щоб Ваш бізнес (продаж м’якого морозива) виявився рентабельним і успішним, слід ретельно вивчити специфіку бізнесу.

Різновид сумішей

Суміші бувають найрізноманітніші, але великим попитом користуються ванільне і шоколадне морозиво, а також мікс з них. Є можливість урізноманітнити асортимент фруктовими смаками морозива. Кілограма суміші вистачає на 3 кг м’якого морозива, одне морозиво важить 75-100 грамів. Як правило, м’яке морозиво подається у вафельних ріжках. Продавати морозиво можливо як на вагу, так і порційно, тільки обравши відповідний стаканчик.

Прибутковість цього бізнесу залежить від пори року, але його успішність все ж залежить від Вашого завзяття та правильного підходу! Схема, яку ми пропонуємо для відкриття своєї справи, містить все необхідне для успішного старту.

Суміш можна використовувати і для коктейлів. А це ще одне прибуткове доповнення до торгової ділянки з м’яким морозивом.

Обладнання

Морозиво можна виробляти на різному обладнанні. Залежно від Вашого початкового капіталу, можна придбати американські або італійські фризери. Вартість такого обладнання в 3, а то і в 4 рази дорожче фризерів, які зібрані в КНР, що складаються з запчастин, вироблених в країнах Європи, відповідно якість таких машин не поступається дорогим. Витрати на таке обладнання окупляться вже в перші 2 – 4 місяці.

Терміни служби фризера залежать від продавця, працюючого з ним. За обладнанням необхідно доглядати, після використання його потрібно розібрати, помити, висушити і знову зібрати.

Меню